Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Nieuws
         

BrightPensioen en ikwordzzper.nl organiseren samen webinar.

16 februari 2015

Uit onderzoek van Centraal Beheer is gebleken dat veel zzp'ers en dan met name vrouwelijke zzp'ers geen pensioen opbouwen. Daarom organiseert ikwordzzper.nl in samenwerking met partner BrightPensioen het webinar: 'Pensioen? Dat kun je zelf doen!'.

Pensioen opbouwen als zzp’er
Pensioen opbouwen is niets meer dan een (fiscaal vriendelijk) spaarpotje maken voor later. Wanneer je uit loondienst komt, is er vaak een mogelijkheid om door te blijven storten in het pensioenfonds van je (ex-) werkgever. Informeer dan ook altijd eerst bij jouw huidige of vorige werkgever of je wellicht kunt doorstorten en bekijk of dat voor jou een aantrekkelijke keuze is.

Er zijn ook allerlei andere mogelijkheden om pensioen op te bouwen, van enorm ingewikkelde pensioenpolissen tot het meest eenvoudige banksparen voor ondernemers. In het webinar leggen Martijn Pennekamp en Sjaak Zonneveld van BrightPensioen je uit welke mogelijkheden je hebt als zzp'er om pensioen op te bouwen.

Gratis webinar
Op donderdag 16 april 2015 om 15:00 uur vindt het eerste gratis webinar van Martijn Pennekamp en Sjaak Zonneveld plaats. In een webinar van een uur leggen ze uit wat pensioen is en hoe het Nederlands pensioenstelsel werkt. Ze laten de verschillende mogelijkheden revue passeren en ze vertellen je wat de voor- en nadelen van deze verschillende mogelijkheden zijn. Klik hier om je aan te melden voor het webinar op donderdag 16 april 2015.

Uiteraard leggen ze ook uit hoe BrightPensioen werkt, en wat het verschil is tussen BrightPensioen en andere aanbieders. Het wordt echter geen reclamepraatje. Aan het eind van het webinar begrijp je meer van pensioen en weet je uit welke mogelijkheden je kunt kiezen. Het webinar duurt maximaal een uur en tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen aan Martijn Pennekamp en Sjaak Zonneveld.

Aanmelden
Houd de agenda van ikwordzzper.nl in de gaten om je aan te melden voor het webinar: 'Pensioen? Dat kun je zelf doen!´. Klik hier om je aan te melden voor het webinar op donderdag 16 april 2015.

Blog

Je uren bijhouden doe je zo: 4 onmisbare tips voor je urenregistratie als ondernemer


Met onderstaande tips kom je als startende ondernemer minder snel financieel in de knoop


Lees meer